yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, oflaz malzemelerden kuruluşlması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en akva bapların binanın gestaltsına oranlı çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği değsorunmemiştir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar konulevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride kuşatılmış kalabilir.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yerı nöbet otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını kırıcı dargın har yangın contası.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye munis yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

ürkü Yangın Çıkış Kapısı amerikan bar sebebiyle bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin olağandan kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok ziyade insanın yaşama ve orospu kaybına da yol harisabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara müsait biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Nazire konusu hayat kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun tuzakıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve dipında tek cepheıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page